Skip to main content

FIT13 VODENE VADBE

BOOTCAMP

Dinamična in raznolika vadba za celo telo! Potek BootCampa je zasnovan tako, da si lahko vsakdo sam prilagaja obremenitev glede na svoje zmožnosti, zato je vadba primerna tako za začetnike kot »tanatrenirane«. Pri bootcampu razvijamo splošno moč in vzdržljivost, vedno pa je sestavni del vadbe »element presenečenja« po izbiri inštruktorja.

CF13

CF13 je med najtezjimi oblikami vodenih vadb. Tu boste pridobili predvsem moč in kondicijo. Je dobrodošla podlaga za olimpijsko dvigovanje utezi in Bootcamp. Pri vadbi boste pridobili dodatna znanja v dviganju utezi in kettlov, dvigovanja na drogu in krogih. CF13 ni primerna izbira za začetnike.

OLIMPIJSKO DVIGOVANJE

Olimpijsko dvigovanje uteži je šport, pri katerem dvigalci uteži ali težkoatleti dvigujejo s tal nad glavo kar največjo težo, ki jo zmorejo. Uteži v obliki droga, ki se imenuje olimpijska ročka, in utežnih kolutov dvigajo v tehniki potega in sunka.

JOGA

Joga ni sedenje po turško, meditiranje in ponavljanje besede “om”.
Je veliko intuitivnega gibanja, različnih sekvenc in umiritev uma po napornem dnevu. Joga je disciplina, ki povezuje telo, dih in um. Pri vadbi joge izvajamo jogijske položaje (asane), dihalne tehnike in se učimo sproščanja.

BIKE FIT13

Bike FiT 13 je vodena vadba, ki je več kot spinning! Izvaja se na stacionarnem kolesu ob spremljavi glasbe. Vadba je namenjena tako rekreativnim kot tudi profesionalnim športnikom. Starost in telesna pripravljenost pri Bike FiT 13 nista pomembna, saj vsak navija pedala po svojih zmožnostih.

BOOTY&ABS

Booty&Abs je točno to – ciljni napad na zadnjico in trebuh! Naši inštruktorji poznajo recept kako omenjene predele ukrotiti. Celotna vadba je v večini posvečena predelom zadnjice, bokov in trebuha, kar pa ne pomeni, da so sklece prepovedane. 🙂

ZLATA LETA

Zlate leta je vadba namenjena vsem, ki si želijo z aktivnim življenjem v prijetni družbi popestriti svoj vsakdan in izboljšati kvaliteto življenja. Sestavljena je iz uvodnega dela, aerobnega dela, krepilnega dela in zaključnega dela. Skupina je namenjena starosti nad 50 let.

METABOLIC EFFECT

Metalbolic Effect je 30 minutni vadbeni program za krepitev celega telesa in izboljšanje splošne kondicije. Aktivira delovanje metabolizma in pospeši izgubo telesne maščobe. Je funkcionalna vadba sestavljena iz kardio intervalov in treninga z utežmi. Vsak trening je povsem unikaten.

PILATES

Pilates je celostna telesna vadba, ki pripomore k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic medeničnega obroča ter mišic medeničnega dna. Trening vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje.

Pilates zelo priporočamo tudi vsem s težavam v ledvenem delu hrbtenice.

BODY PUMP

Body pumpvadba je namenjena vsem, ki želijo: povečati mišično moč, izboljšati gibljivost telesa, oblikovati lepo fit telo, izboljšati kardiovaskularni sistem ter se družiti in imeti dobro ob dobri glasbi z najboljšimi inštruktorji.

BODY ATTACK

Body attack je enostavna športno-atletsko obarvana vadba za trening telesne moči in vzdržljivosti. Visoko intenzivna vadba kombinira z elementi atletike in vajami za moč ter stabilizacijo.

PAIN

PAIN vadba je namenjena vsem, ki želijo ob motivacijski glasbi skozi intervalni trening izboljšati srčno-žilni sistem ter s krepilnimi vajami za zadnjico in trup poskrbeti za lepo postavo in držo.

FIT ABS

Želite lepe trebušne mišice in močan core v le tridesetih minutah? Pridružite se nam na vadbi FIT ABS z legendarnim inštruktorjem Milanom. Samo pri nas.

Naši trenerji veljajo za najboljše v celi Ljubljani!