FIT13 VODENE VADBE

BOOTCAMP

Dinamična in raznolika vadba za celo telo! Potek BootCampa je zasnovan tako, da si lahko vsakdo sam prilagaja obremenitev glede na svoje zmožnosti, zato je vadba primerna tako za začetnike kot »tanatrenirane«. Pri bootcampu razvijamo splošno moč in vzdržljivost, vedno pa je sestavni del vadbe »element presenečenja« po izbiri inštruktorja.

CF13

CF13 je med najtezjimi oblikami vodenih vadb. Tu boste pridobili predvsem moč in kondicijo. Je dobrodosla podlaga za olimpijsko dvigovanje utezi in Bootcamp. Pri vadbi boste pridobili dodatna znanja v dviganju utezi in kettlov, dvigovanja na drogu in krogih. Ni za vsakogar in ni za zacetnike

OLIMPIJSKO DVIGOVANJE

Olimpijsko Dvigovanje uteži je šport, pri katerem dvigalci uteži ali težkoatleti dviggujejo s tal nad glavo največjo težo, ki jo smorejo. Uteži v obliki droga, ki se imenuje olimpijska ročka, in utežnih kolutov dvigajo v tehniki potega in sunka.

JOGA

Joga ni le sedenje po tursko, meditiranje in ponavnjanje besede “om”. Je veliko intuitivnega gibanja, razlicnih sekvenc in umiritev uma po napornem dnevu. Joga je disciplina, ki povezuje telo, dih in um. Pri vadbi joge izvajamo jogijske polozaje (asane), dihalne tehnike in se ucimo sproscanja.

BIKE FIT13

Bike FiT 13 je vodena vadba, ki je vec kot spinning in se izvaja na stacionarnem kolesu (spinnerju) ob spremljavi glasbe. Vadba je namenjena tako rekreativnim kot tudi profesionalnim sportnikom, tako moskim kot zenskam ne glede na starost in fizicno pripravljenost.

BOOTY&ABS

Booty&Abs je točno to – ciljni napad na zadnjico in trebuh! Naši inštruktorji poznajo recept kako omenjene predele ukrotiti. Celotna vadba je v večini posvečena predelom zadnjice, bokov in trebuha, kar pa ne pomeni, da so sklece prepovedane.

ZLATA LETA

Zlate leta je vadba namenjena vsem, ki si želijo z aktivnim življenjem v prijetni družbi popestriti svoj vsakdan in izboljšati kvaliteto življenja. Sestavljena je iz uvodnega dela, aerobnega dela, krepilnega dela in zaključnega dela. Skupina je namenjena starosti nad 50 let.

METABOLIC EFFECT

Metalbolic Effect je 30 minutni vadbeni program za krepitev celega telesa. Spremeni delovanje vađega metabolizma – izguba maščobe. Je funkcionalna vadba sestavljena iz kardio intervalov in treninga z utežmi. Vsak trenining je povsem unikaten.

PILATES

Pilates je celostna telesna vadba, ki pripomore k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic medeničnega obroča ter mišic medeničnega dna. Trening vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje. Pilates zelo priporočamo tudi vsem s težavam v ledvenem delu hrbtenice.

BODY PUMP

Body pumpvadba je namenjena vsem, ki želijo: povečati mišicno moč, povečati telesno moč, izboljšati gibljivost telesa, oblikovati lepo fit telo, izboljšati kardiovaskularni sistem ter se družiti in imeti dobro ob dobri glasbi z najboljšimi inštruktorji.

BODY ATTACK

Body attack je enostavna športno-atletsko obarvana vadba za trening telesne moči in vzdržljivosti. Visoko energijska vadba kombinira atletske aerobne gibe z vajami za moč in stabilizacijo.

PAIN

Pain vadba je namenjena vsem, ki želijo ob motivacijski glasbi skozi intervalni trening izboljšati srčno-žilni sistem ter s krepilnimi vajami za zadnjico in trup poskrbeti za lepo postavo in držo.

Naši trenerji veljajo za najboljše v celi Ljubljani!