Opis vadb

Ponujamo vam pestro ponudbo vadb, kjer lahko vsak najde pravo vadbo zase. Priporočamo, da obiskujete čim več različnih vadb, da boste svoje telo čim bolj stimulirali in dosegali željene rezultate.BODY PUMP
Les Mills GRIT PLYO™ je namenjen vsem, ki želijo:

-izboljšati atletsko zmogljivost
-povečati eksplozivnost
-altetsko postavo in mišice
-postaviti nove cilje in jih premagati
-spraviti svoj metabolizem v “overdrive” in porabljati kalorije še ure po treningu
-trenirati 30 minut in ne ure in ure

PAIN vadba je namenjena vsem, ki želijo:

-ob motivacijski glasbi in karizmatičnem inštruktorju priti do rezultatov
-skozi intervali trening izboljšati srčno-žilni sistem
-s krepilnimi vajami za zadnjico in trup poskrbeti za lepo postavo in držo
-spoznati nove vaje, ki jih lahko pridno izvajajo tudi na dopustu
-zaradi progresivnega načina treniranja napredovati z vsakim treningom
-biti pomemben del najbolj obiskane vadbe

Najbolj obiskana vadba v Ljubljani, ekskluzivno v FIT13

Vadba BODY PUMP TM je namenjena vsem, ki želijo:

-povečati mišično moč
-povečati moč telesa
-izboljšati gibljivost telesa
-oblikovati lepo fit telo
-izboljšati kardiovaskularni sistem
-se družiti in imeti dobro ob dobri glasbi z najboljšimi inštruktorji
PILATESBODY ATTACK
Pilates je edinstvena vadba, pri kateri krepimo mišice celega telesa, moč, koordinacijo, vzdržljivost, ter izboljšujemo telesno gibljivost. V 30 letih prejšnjega stoletja je pilates izumil Joseph Pilates. Osnovna vadba pa se je do danes precej spremenila (izboljšala,  izpopolnila, obogatila,…). S pomočjo pilatesa krepimo center telesa (mišice trebuha in hrbta) s hkratnim izvajanjem različnih telesnih gibov z rokami in nogami, različnimi pripomočki, napravami,…


CF13 spada med najtežjo obliko vodene vadbe. Tukaj boste predvsem pridobili na moči in kondiciji, vsekakor je dobrodošla podlaga olimpijskega dvigovanja uteži in Bootcamp-a. Z rednim obiskovanjem boste osvojili dodatno znanje iz dviganja uteži, kettlov, krogov in dviganja na drogu. Vadba zaradi zahtevnosti ni primerna za začetnike.


Je enostavna športno-atletsko obarvana vadba za trening telesne moči in vzdržljivosti. Visoko energijska vadba kombinira atletske aerobne gibe z vajami za moč in stabilizacijo. Dinamična, vendar gibalno dokaj preprosta koreografija, motivacijska glasba in … Vsega vam pač ne moremo izdati.
CROSSGYMZLATA LETA
Crossgym je vadba, ki je sestavljena iz enostavnih gibalnih vzorcev (tek, poskoki, lazenja, met) in sestavljenih (olimpijsko dvigovanje, kettlebell tehnike, nekateri elementi gimnastike). Več kot imaš gibalnih vzorcev osvojenih, bolj vsestranski športnik si, lažje se naučiš novih gibanj.


Joga je disciplina, ki povezuje telo, dih in um. Pri vadbi joge izvajamo jogijske položaje (asane), dihalne tehnike in se učimo sproščanja. Z vadbo jogo na fizični ravni pozitivno vplivamo na gibljivost, moč in ravnotežje. Na psihični ravi pa z vadbo joge vplivamo na izboljšanje splošnega počutja, krepimo fokus in koncentracijo. Joga je odlčno orodje za premagovanje stresa.


je vadba namenjena vsem, ki si želijo z aktivnim življenjem v prijetni družbi popestriti svoj vsakdan in izboljšati kvaliteto življenja. Sestavljen je iz uvodnega dela (ogrevanje in dinamično raztezanje), aerobnega dela, krepilnega dela in zaključnega dela (raztezanje in sproščanje). Skupina je omejena na starost nad 50 let.
BOOT CAMP

METABOLIC EFFECT

BIKE FIT 13
Boot camp je v zadnjem času postala ena izmed najbolj priljubljenih oblik vadbe, pri kateri boste z izdatno mero timskega dela in tovarištva, usmerjeni h ’kurjenju’ maščob. Izvaja se zelo širok nabor vaj, tek, poskoki, počepi, sklece, trebušnjaki, vzgibi, pliometrične vaje, v vadbo pa so vključeni tudi rekviziti kot so kolebnica, kettlebelli, medicinke, TRX trakovi, elastike, vrvi in vreče s peskom. Boot camp je namenjen vsem, ki si želijo izboljšati vzdržljivost in moč ter se znebiti odvečnih kilogramov. Vadba, ki poteka pod budnim nadzorom trenerjev, je primerna tudi za začetnike.


– 30min vadbeni program za krepitev celega telesa
– Spremeni delovanje vašega metabolizma – izguba maščobe
– Funkcionalna vadba sestavljena iz kardio intervalov in treninga z utežmi
– Vsak trening je drugačen

Bike FIT 13 je vodena vadba, ki je več kot spinning in se izvaja na stacionarnem kolesu (spinnerju) ob spremljavi glasbe. Vadba je namenjena tako rekreativnim kot tudi profesionalnim športnikom, tako moškim kot ženskam ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Skrbno načrtovane treninge izvajajo strokovno usposobljeni inštruktorji. Bike FIT 13 je kljub skupinskemu značaju individualen trening, saj si udeleženec sam nastavlja obremenitev na spinnerju glede na fizično pripravljenost in cilj, ki si ga je zadal. Na uri se boste fizično utrudili vendar psihično sprostili.
BODY BALANCE

BODY BURN

CORE CAMP
je vadba ki združuje jogo, tai chi in Pilates. Vadba vas bo navdala z občutkom prožnosti, moči, osredotočenosti in umirjenosti.


je koreografsko nezahtevna visoko intenzivna vadba, ki združuje kardio intervale, pliometrijo in vaje za moč, večinoma z lastno težo. Pri vadbi ves čas ohranjamo visok srčni utrip, pridobivamo na mišični vzdržljivosti, krepimo srce, močno pospešimo metabolizem in vzpodbudimo kurjenje maščob še dolgo po končanem treningu. Ob redni vadbi v kratkem času dosežemo izgubo odvečnih kilogramov in pridobimo zavidanja vredno atletsko postavo.

Core camp vadba kombinira vaje za trening globokih mišic trupa (trebušnih, hrbtnih, medeničnih in dihalnih) in sodobne vaje s treningov, kot je Boot camp. Poudarek treninga je na počasnejši in kvalitetni (ter še vedno intenzivni) izvedbi vaj, ki zagotavljajo pravilno gibanje hrbtenice in sklep dolgotrajnejšo aktivacijo mišic. Trening predstavlja pomembno komponento za vsakega rekreativnega in vrhunskega športnika.


Se želite pridružiti naši ekipi trenerjev?


Si želite delati v fitesu kot vaditelj, inštruktor? Ste osebni trener in bi radi najboljše za vaše stranke?

Pošljite nam sporočilo