NAJBOLJŠI FITNES

CENTER V

LJUBLJANI

Zakaj

FIT13

Fitnes center

FIT13 meri skupaj kar 1550 kvadradnih metrov, ki se delijo med klasičnim fitnesom, veliko aerobno dvorano, dvorano za funcionalne vadve, dvorano za kolesarjenje, manjšo gibalno dvorano, savne, sončni studio, več garderob ter dnevni bar.

Vodene vadbe

V FIT13 se lahko pohvalimo s skoraj 100 urami vodenih vadb na teden, ki jih izvajamo v 4 različnih dvoranah. Vse vodene vadbe so BREZPLAČNE in jih lahko obiščete brez predhodne prijave!

Sončni studio

Imamo 2 sončna studia, ki sta opremljena z Ergoline solariji, ki velja za #1 proizvajalca v Evropi. Ponujamo tudi posebne sončne pakete z dodatnimi popusti!

Savne

Poleg fitnesa in sončnega studia se FIT13 lahko ponosi tudi z savno. Na voljo so tri različne savne; finska, turška ter infra.

FITNES CENTER FIT13

Fitnes dvorane FIT13 merijo skupaj kar 550 kvadratnih metrov in so opremljene z najnovejšo opremo proizvajalca Technogym, ki velja za #1 v Evropi. Svoje telo boste lahko preizkusili na kar 99 napravah!

Super oprema

Brezplačna parkirnina

Urejena čistoča

VSAK DAN VEČ KOT 10 VODENIH VADB

Vsak teden vas v FIT13 čaka več kot 20 različnih vodenih vadb v več kot 90 urah! Obisk vodenih vadb je za člane BREZPLAČEN in brez potrebne predhodne prijave!

Funkcionalne vadbe

Spinning class

Joga & Pilates

Naši trenerji veljajo za najboljše v celi Ljubljani!

Seveda vsak dober fitnes potrebuje dobre trenerje – in FIT13 se zlahka pohvali s svojimi super trenerji!

SONČNI STUDIO

Za porjavitev kože obiščite enega izmed naših dveh sončnih studiev v Ljubljani, ki se lahko pohvalita s kvalitetnimi solariji znamke Ergoline in super popusti za redne stranke!

Solariji Ergoline

2 lokaciji v Ljubljani

Posebni paketi sončenja

SVET SAVN

Ste ljubitelj savn? V FIT13 imamo na voljo 3 različne savne – finsko, turško ter infra; in super ugodne pakete za vse naše redne člane!

4 različne
vrste savn

Izposoja brisač in kopalnih plaščov

Ugodni paketi s
fitnes kartami

Naredi prvi korak za svojo zdravje in se pridružu FIT13

FITNES KARTA OD

21

60

mes.

KAKO DO NAS

Fitnes FIT13 se nahaja na Brnčičevi 13 v Ljubljani le 3 minute stran od izvoza Stožice. Le 3 minute od fitnesa je avtobusna postaja LPP, kjer vozi linija 8 pravtako pa je pred fitnes centrom več kot 200 BREZPLAČNIH parkirišč!

OGLEJ SI PROSTORE FIT13