Fitnes center FIT13 se nahaja  v poslovni stavbi na Brnčičevi 13, Ljubljana-Črnuče in je najbolj priznan fitnes center v Ljubljani z najdaljšo tradicijo.

FIT13

ima dvorano za klasični fitnes velikosti 550m2, dvorano za aerobiko 200m2, dvorano za funkcionalno vadbo 130m2, dve ženski garderobi, dve moški garderobi, finsko, turško in infra savno, sončni studio in dnevni bar. Fitnes dvorana je opremljena z najnovejšo opremo znamke Technogym proizvajalca št. 1 v Evropi, pri vadbi pa vam svetujejo kvalificirani inštruktorji.

V aerobični dvorani vam nudimo veliko izbiro skupinskih vadb, ki so prilagojene različnim okusom in starostim (PAIN, BODY PUMP, BODY ATTACK, BODY BALANCE, BODY STEP, GRIT, ZUMBA, TNZ, Zlata leta) z visoko kvalificiranimi inštruktorji, pod mentorstvom inštruktorja z največjim obiskom aerobike v Sloveniji.
Z oktobrom uvajamo novo zelo popularno funkcionalno vadbo (BOOT CAMP, TRX, Tabata, CrossCore, Metabolic Effect, itd) pod mentorstvom enega najboljših vaditeljev funkcionalnih vadb.

Sončni studio trenutno ponuja 7 solarijev Ergoline.

Vabimo, da obiščete fitnes center FIT13, kjer se boste sprostili in pridobili nove moči za športne in ostale podvige.